Soundvenues hiphop-podcast vender ugens tre største hiphophistorier

Soundvenues hiphop-podcast vender ugens tre største hiphophistorier
Travis Scott foran McDonald's. (Foto: Jerritt Clark/Getty Images)

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Standard-vært Kristian Karl er stadig på bryllupsrejse, men denne uge er han tilbage i podcasten via en telefonforbindelse, og vender ugens vigtigste historier med Mads Viktor.

For hvis man har fulgt med i hiphopverdenen, er der især tre ting, man ikke har kunnet undgå at bemærke: Artigeardit har udgivet en overraskelses-ep, 6ix9ine er floppet fælt og Travis Scott har fået sin egen burgermenu hos McDonald’s.

De tre historier vender værterne i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast, hvor de blandt andet spørger:

Hvorfor er ep-Artigeardit så anderledes end album-Artigeardit? Er dette slutningen på 6ix9ine-sagaen? Og hvorfor går folk så meget amok, hver gang Travis Scott laver samarbejder som det nylige parløb med McDonald’s?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af