Fra Natasja til Tessa: Karen Mukupa hylder dansk hiphops kvinder i Soundvenues hiphop-podcast

Fra Natasja til Tessa: Karen Mukupa hylder dansk hiphops kvinder i Soundvenues hiphop-podcast
Natasja.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

For 30 år siden mødte Karen Mukupa og Natasja hinanden som teenagere. De startede gruppen No Name Requested, der havde en del succes i starten af 1990’erne med en unik blanding af dancehall, reggae og hiphop. Siden fik begge solosucces, men for 13 år siden døde Natasja på tragisk vis i en bilulykke på Jamaika.

Men nu, i 2020, har vi alligevel fået en ny sang fra de to barndomsvenner. Nemlig tracket ‘Til banken’, der oven i købet også har fået et nyt feature fra ingen ringere end Tessa.

I det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast fortæller Karen Mukupa om sit lange venskab og samarbejde med Natasaja, og om den lange kamp for at få udgivet ‘Til banken’. Derudover hylder hun alle de nye kvindelige rappere, der er dukket op på det seneste – og teaser et muligt all star-remix af den nye single.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Derudover: Karen Mukupa fortæller om mødet med Puff Daddy i New York, beskriver Natasjas succes på Jamaika – og afslører, at hun har flere uudgivne Natasja-tracks på harddisken.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Karen Mukupa. Foto: Bjørn Berthuessen
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af