Ude nu: Her er ugens fem vigtigste nye album

Vi guider hver fredag til de vigtigste udgivelser i musikkens verden.
Ude nu: Her er ugens fem vigtigste nye album
Barselona. (Foto: Edi Cliff)

1. Barselona ‘1 dag er vi 1 minde’

Barselona berigede os ikke kun med ét, men hele to album i forbindelse med deres debut sidste år. Her halvandet år senere er Rud Aslak og Rasmus Theodor så klar med deres tredje (eller bare andet?) album, der er blevet skudt i gang af singler som ‘Min eneste rus’ og ‘Landsby’.

Hør albummet via Spotify HER.

2. A. G. Cook ‘Apple’

Der er ikke tale om albumtørke, når det gælder PC Music-stifteren A.G. Cook. For lidt over en måned siden udkom ‘7G’; et album med 49 numre og over 100 minutters lyttetid. Nu er han tilbage med ‘Apple’, der altså kun indeholder ti numre.

Hør albummet via Spotify HER.

3. Alicia Keys ‘Alicia’

‘Alicia’ har været længe undervejs. Det er blevet udskudt grundet coronavirussen, og der er løbende udkommet en god håndfuld singler. Men i dag er r’n’b-stjernens syvende album altså udkommet.

Hør albummet via Spotify HER.

4. Mags ‘Mags’

Danske Mags har udgivet en solid strøm af popsingler, der både har haft fokus på dansegulvet og følelseslivets dybder. Hun udgiver nu sit selvbetitlede debutalbum.

Hør albummet via Spotify HER.

5. Deradoorian ‘Find the Sun’ 

Angel Deradoorian skærer blidt igennem med elegant vokal og subtil artpop. Hun kom frem som medlem af Dirty Projectors, men er nu klar med sit andet soloalbum.

Hør albummet via Spotify HER.

Hør også disse nye udgivelser, hvis du vil være helt opdateret:
Cults ‘Host’                          
Hunnid22 ‘AV Vol 001’        
Silque ‘Odyssey’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af