Adele er vært til weekendens ‘Saturday Night Live’– men skal hun ikke synge?

Adele er vært til weekendens ‘Saturday Night Live’– men skal hun ikke synge?
Adele. (Foto: Cameron Spencer/Getty Images)

Adele har let til latter, og hun har et ekstremt smittende grin. Men kan hun spille skuespil? Har hun en komiker gemt i sig?

Det får vi svaret på i weekenden, da den britiske sanger skal være vært på ‘Saturday Night Live’. Adele skal dog kun være vært – ikke musikalsk gæst. Hvilket er lidt pudsigt.

Nogle gange laver musikere en såkaldt double duty i ‘SNL’; altså agerer både vært og musikalsk gæst, hvor sidstnævnte tjans indebærer de sædvanlige to optrædener.

Men i og med, at Adele kun er vært (den musikalske gæst er H.E.R.), kan vi så overhovedet regne med at høre noget ny musik fra hendes hånd? Næ, det kan vi faktisk ikke. Og det er altså et sjældent syn, at en musiker er vært uden ikke også at spille live.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Adele burde ellers have noget musik på lager. Hun har tidligere sagt, at hendes næste album ville lande i september, og selv om det selvfølgelig ikke manifesterede sig, så betyder sådan en udtalelse selvfølgelig, at hun er i fuld gang med at lave musik.

Men måske sangene ikke er klar til at møde verden endnu?

»Jeg glæder mig så meget til det her! Og jeg er også komplet rædselsslagen!«, skriver Adele på Instagram, hvor hun ikke nævner noget om, hvorvidt hun skal spille musik eller ej.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af