September-release sløjfet: Adele har »ingen anelse« om, hvornår hendes næste album udkommer

September-release sløjfet: Adele har »ingen anelse« om, hvornår hendes næste album udkommer

I februar afslørede Adele, at vi kunne sætte kryds i kalenderen omkring september måned, hvor vi ville kunne forvente udgivelsen af hendes nye album – hendes fjerde af slagsen og første udgivelse siden ’25’ fra 2015.

Men det lader til, at den britiske sangerinde var lidt for hurtig på aftrækkeren, da hun leverede benzin til fanbasens forventningsbål. Da en fan i weekenden spurgte i Instagram-kommentar, hvor albummet blev af, lød det hudløst ærlige svar nemlig: »Jeg har ærligt talt ingen anelse«.

Tidligere på sommeren antydede Adele, at det kommende album blev forsinket grundet coronapandemien. »Tag en maske på og vær tålmodig,« lød det fra hende på daværende tidspunkt, hvilket således nok stadig er en opfordring, der gør sig gældende.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af