Cardi B tager Offset tilbage – forklarer beslutningen i en række videoer

Cardi B tager Offset tilbage – forklarer beslutningen i en række videoer
Offset og Cardi B. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Der gik ikke længe, før det famøse hiphoppar Cardi B og Offset igen kunne kalde sig netop dét: Et par.

Efter en vild fødselsdagsweekend i anledning af, at Cardi rundede de 28 år, har der været snak om en potentiel reunion mellem hende og Offset, som hun egentlig var ved at blive skilt fra.

Rygterne har vist sig at være sande, hvilket nu er blevet bekræftet af ‘WAP’-rapperen selv, rapporterer TMZ. I en video udtaler Cardi B blandt andet, at »det er svært ikke at tale med sin bedste ven« – og så er det også svært at undvære det fysiske aspekt (her formuleret lidt mindre bramfrit end hos Cardi).

»Vi er bare to unge folk, der blev gift tidligt – vi er ikke anderledes end alle jer andres dysfunktionelle forhold«, siger Cardi.

Nyheden er dog ikke blevet taget lige godt imod af alle hendes fans. Men på Twitter har Cardi B svaret på fans’ tweets om forsoningen, hvor hun højt og tydeligt slår fast, at folk skal blande sig udenom – for at sige det mildt.

Hun postede blandt andet denne video, hvor hun gav en undskyldning (i stor ironisk stil) for at leve sit eget liv.

Samtidig tog Cardi også sin tid til at parodiere Twitter-fans, som påstår hun er i psykisk voldeligt forhold. Køligt nok tager hun et hvæs af en cigaret og svarer, at hun gerne vil have sex. Classic Cardi.

»Jeg forstår det ikke. Det er som om, de vil have, jeg skal forblive single«, har Cardi svaret til et Twitter-opslag, der forsvarer rapperens ret til at gøre lige præcis, hvad hun har lyst til.

Cardi og Offset har været sammen siden 2017. Sammen har de den 2-årige datter Kulture Kiari.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af