Cardi B’s vanvittige weekend: Stripklubfest, Offset-reunion og en gave til to millioner

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvad har du brugt de seneste dage på? Fået streamet nogle serier? Hørt lidt musik derhjemme på sofaen? Eller måske set en ven eller to?

Uanset hvad, så har du nok ikke haft i nærheden af den vanvittige weekend, som Cardi B har fyret op for. Hun havde fødselsdag i søndags, og siden har hendes liv – hvis man skal tro hendes Instagram – været én stor fejring.

Inklusive masser af strippere, kontanter, alkohol og en potentiel reunion med Migos-rapperen Offset, som hun ellers er ved at blive skilt fra.

Det startede med, at (eks-)manden gav hende en Rolls-Royce til omkring to millioner kr. i 28-års fødselsdagsgave, hvilket vist faldt i god jord. I hvert fald fik han et kys som belønning, og siden har Offset postet et billede af ham og Cardi samt en særdeles kærlig fødselsdagshilsen.

»Tillykke med fødselsdagen, Cardi B«, lyder det blandt andet fra rapperen. »Du er en fantastisk kvinde og den bedste! Mig og Kulture er stolte af dig!«

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Derefter fulgte en fødselsdagsfest i Las Vegas, der endte så vildt, at Cardi B faldt på maven i en brandert. Det tog rapstjernen dog med en god portion selvironi og postede et billede af styrtet på Instagram.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selv om selvironien er prisværdig, har der dog været en del kritik af billedet fra festen, da det umiddelbart ikke ligner det mest corona-venlige arrangement. Der er således ingen masker at se, og folk står nærmest oven i hinanden.

Social distancing var der heller ikke meget af, da festen fortsatte på stripklub. Det er således ikke mere end nogle timer siden, at Cardi B lagde flere videoer op på sin Instagram Story, hvor hende og Offset står og danser til Pop Smoke, mens de kaster absurde mængder penge ud over nøgne strippere.

En rimelig vild mandag aften. Forhåbentlig bliver tømmermændene ikke for slemme.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af