Dette års ‘The Dress’: Hvilken farve har denne Billie Eilish-sneaker?

Dette års ‘The Dress’: Hvilken farve har denne Billie Eilish-sneaker?
Billie Eilish til Vanity Fairs Oscar-fest. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

I weekenden holdt Billie Eilish en omfattende Q&A på sin Instagram, og i den forbindelse blev hun spurgt om et af tilværelsens helt store spørgsmål: Nemlig hendes holdning til det ikoniske ‘The Dress’-problem, der optog hele internettet i 2015.

Hvis du ikke skulle være bekendt med dén diskussionen, så omhandler den kjolen her forneden, som nogle mener er sort og blå, mens andre insisterer på, at den er hvid og guldfarvet.

The Dress.

Den unge popstjerne mente som sædvanlig noget helt tredje (blå og guld), men det sjove var, at Eilish derefter fremsatte sit helt eget optiske dilemma: Nemlig at hun har nogle sko, som hun mener er mintgrønne, men som hendes far ser som lyserøde.

Og det spørgsmål splittede åbenbart også hendes følgere, der ikke kunne blive enige om skoenes farve.

Eilish-sneakeren, som er en Nike Air More Uptempo, viste sig således at være en slags 2020-version af ‘The Dress’. Altså lyserød for visse og mintgrøn for andre.

I modsætning til den store ‘The Dress’-debat fra 2015, er der dog i dette tilfælde et form for officielt svar. Sneakeren bliver nemlig – som Eilish understreger i sin Storysolgt som mintgrøn og hvid af Nike.

Men … hvorfor ser vi så lyserød?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af