Gåsehudsgaranti: Se Billie Eilish synge James Bond-temasangen ’No Time to Die’ hos Jimmy Fallon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom selve James Bond-filmen ’No Time to Die’ i sidste uge blev udskudt helt til april 2021, sætter det ikke en stopper for Bond-filmens temasang leveret af Billie Eilish og Finneas, som allerede fik sin premiere tilbage i februar – inden coronapandemien satte en stopper for filmens først planlagte aprilpremiere.

Da Billie Eilish og Finneas i går (virtuelt) gæstede ’The Tonight Show Starring Jimmy Fallon’, leverede de en forhåndsoptaget fornem optræden med nummeret – i stilfulde sort/hvide billeder i noget, der kunne minde om indgangen til et storslået (måske lettere hjemsøgt?) palæ.

Denne gang synger Eilish det episke nummer udelukkende akkompagneret af Finneas’ følsomme klaver. Men præcis, som da duoen debuterede med nummeret til Brit Awards i vinter (om end dengang i et lidt større setup med Hans Zimmer, strygere og hele molevitten), kan gåsehuden meget vel begynde at pible frem lige fra Eilishs intime begyndelse – og garanteres i nummerets dramatiske kulmination.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af