Outkasts Big Boi samler hiphoplegender til ny ‘Empire’-inspireret serie

Outkasts Big Boi samler hiphoplegender til ny ‘Empire’-inspireret serie
Big Boi. (Foto: Dia Dipasupil/Getty Images.)

Nu kan hiphopveteranen Big Boi fra Outkast snart tilføje titlen filmproducent til cv’et. Han skal nemlig være executive producer på en ‘Empire’-inspireret tv-serie med titlen ‘Government Records’.

Ifølge en pressemeddelelse bliver det en handling i krimiens tegn, da serien følger to AFT-agenter (Bureau for Alcohol, Tobacco, Firearms og Explosives), som skal infiltrere og nedbryde en forbryderring styret af en fiktiv 90’er-rapper med navnet Sugar Key. De to agenter kommer, i samarbejde med FBI og Atlantas politiafdeling, til at gå undercover som musikmoguler i brancen.

Udover Big Boi selv kommer første sæson til at byde på gæsteoptrædener fra en lang række hiphoplegender som Big Daddy Kane, DMX, Rakim og Pepa fra duoen Salt-N-Pepa.

Serien er skabt af Terron R. Parsons og bliver til i selskab med Chris DeBlasio og produktionsselskabet 850 Entertainment.

Parsons udtaler: »Denne historie, selv om den passer ind i samme genrer som andre succesrige serier, er unik på den måde, at den bringer politi, kriminalitet og musikindustri sammen – med en specialstyrke, der laver et musikstudie og denne her undercover-operation bare for at få en mand ned med nakken«.

Holdet bag serien er lige nu i gang med at forhandle med streamingtjenester og tv-netværk. Det vides dog endnu ikke, hvornår og hvor ‘Government Records’ får premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af