The Minds of 99’s nye single er »nok vores mest eksperimenterende sang til dato«

The Minds of 99’s nye single er »nok vores mest eksperimenterende sang til dato«
The Minds of 99.

Omkring fire minutter inde i ‘En stemme’ går der trance i den – altså sådan ren blood bath fra ‘Blade’-filmen trance.

»Det er nok vores mest eksperimenterende sang til dato«, udtaler Niels Brandt i en pressemeddelelse, og det kan han måske godt have ret i (selv om den fantastiske ‘Fuglebur’ også skal nævnes i sådan en sammenhæng).

‘En stemme’ varer seks minutter, den bølger op og ned, og den har både et TV2-klingende poprock-omkvæd og så ovennævnte elektroniske stykke, der renser paletten inden alle elementer samles i ét stort potpourri.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Singlen skulle oprindeligt være udgivet op til The Minds of 99’s septemberkoncert i Parken, der i slutningen af august blev rykket til 2021.

»Det var en virkelig mærkelig tid, da vi måtte aflyse Parken. Det er det jo for så vidt stadig. For alle! Men vi er glade for at være forbi datoen, hvor vi skulle have spillet. Nu kan vi se fremad. Det gør vi blandt andet ved at udgive den her sang. Den skulle have været udgivet i ugen op til koncerten og den skulle have været en helt særlig del af showet i Parken. Den er som skabt til at blive spillet live«, siger Niels Brandt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

Nyt Infinity Action track ude i dag! 🌴🦜🦠 En Stemme Lær at tælle fra 1 til 10 Med din Stemme Folk fortæller den er spejl af din sjæl indeni Fra mund til bål antænde Lad den vandre over mark over eng over land Mod et nyt i morgen Alt hvad du tænker på Alt hvad du vil opnå Det kommer en dag. Det rammer en dag. Lad dem nu få (åh yes åh jo) Din stemme! Lad den nu gå fra mund til bål antænde! Lad dem nu få ( Åh yes, Åh jo) Din Stemme! Lær at skelne Hvem er du? Hvem er de? Hvem er hvem? En pil fra mund der flyver Du er min øjesten! VIS du’ en øjesten! Du findes i dag, du rammer i dag! Lad dem nu få ( åh yes åh jo) Din Stemme! Lad den nu gå fra mund til bål Antænde! Lad dem nu få (åh yes åh jo) Din Stemme! Lad den nu gå fra mund til bål Antænde! Alting er smart Men alle er boring Du lyser klart Du’ aldrig standard, nej. Du letter snart Du er alarmen Du’ sat i verden Kom ind i varmen Din stemme! Den vejer så tungt, ja den rammer min bund Din stemme! Den taler sin sag, ja Så slapper jeg af Din stemme! Den vejer så tungt, ja den rammer min bund Din stemme! Den taler sin sag, ja så slapper jeg af Din Stemme! “En Stemme” Credits: Produceret af The Minds of 99 og Frederik Thaae. Mix og Mastering af Matty Green NO3 2020 Video credits: Instruktion og animation af Casper Warnich & Andreas Furbo Jørgensen Idé og koncept – Ole Nørup Creative Director – Danni Riddertoft

A post shared by The Minds Of 99 (@themindsof99) on

The Minds of 99 spiller i Parken 11. september 2021, og der er netop sluppet billetter løs.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af