Megan Thee Stallion twerker løs og hylder kropspositivet i ny musikvideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Årets (nok) største rapper Megan Thee Stallion har netop udgivet sit debutalbum ‘Good News’, og som bonus har Houston-artisten også delt en ny musikvideo til pladens ottende track ‘Body’.

Nummeret er (titlen taget i betragtning) selvsagt en hyldest til kroppen, som Megan slår fast med linjer som »The category is body, look at the way it’s sittin’ / that ratio so out of control, that waist, that ass, them titties«.

I et afsnit af Youtube-serien ‘Released’, hvor der var eksklusiv forpremiere på musikvideoen, udtalte rapperen, at hun ville inkludere »alle slags kropsformer«: »Mange stærke kvinder, der gør deres damn ting, er selvsikre og ejer deres kroppe og seksualitet«.

Og det er helt klart tilfældet, når man ser Megan Thee Stallion i latex- og læder-outfits, der rapper og twerker foran en række dansere.

Videoen – der er lavet af ‘WAP’-instruktør Colin Tilley – byder desuden på gæsteoptrædener fra blandt andre modellen Jordyn Woods, skuespilleren Taraji P. Henson og Blac Chyna.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af