Megan Thee Stallion udraderer Tory Lanez på det slagkraftige disstrack ‘Shots Fired’

Megan Thee Stallion udraderer Tory Lanez på det slagkraftige disstrack ‘Shots Fired’
Megan Thee Stallion.

Megan Thee Stallions vilde 2020 kulminerede i går med udgivelsen af debutalbummet ‘Good News’ – og særligt én sang fra pladen er løbet med opmærksomheden.

‘Shots Fired’ er et slet skjult disstrack mod Tory Lanez, der er anklaget for at have skudt Megan Thee Stallion i fødderne i sommers. For selvom Stallion aldrig nævner Lanez ved navn, er man ikke i tvivl om, hvem sangen, der sampler Notorious B.I.G’s ‘Who Shot Ya?’, handler om.

Megan Thee Stallion rapper blandt andet: »You shot a 5’10” bitch, with a .22 / Talkin’ ’bout bones and tendons like them bullets weren’t pellets / A pussy n*gga with a pussy gun in his feelings / Okay, he in the backseat and he keep callin’ me a bitch (He a bitch) / We all know this shit, I coulda came back with (Lil’ ass n*gga)«.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hun piller også Lanez’ ego fra hinanden med et diss af hans medvirken på remixet af ‘What’s Poppin’: »He talkin’ ’bout his followers, dollars and goofy shit / I told him, “You’re not poppin’, you just on a remix” (What’s poppin’?) / Now here we are, 2020, eight months later / And you still ain’t got no fuckin’ justice for Breonna Taylor (Breonna Taylor)«.

Sidste måned blev Tory Lanez sigtet for overfald med skydevåben, men fastholder fortsat sin uskyld. Det fastslog han ved den igangværende retssags åbningshøring i forgårs. Lanez har tidligere forsøgt at tilbagevise anklager på sit kontroversielle album ‘Daystar’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af