R’n’b-sanger Jeremih indlagt på intensivafdeling med coronavirus – 50 Cent og Chance the Rapper reagerer

R’n’b-sanger Jeremih indlagt på intensivafdeling med coronavirus – 50 Cent og Chance the Rapper reagerer
Jeremih på scenen til BET Awards i 2019. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

R’n’b-sangeren Jeremih er hårdt ramt af covid19 og indlagt på intensivafdeling. Det skriver flere amerikanske musikmedier. Det vides ikke, hvor længe Jeremih har været indlagt, men TMZ beretter, at han, ifølge deres kilder, er i respirator og har fået det værre siden indlæggelsen.

Venner og kollegaer i hiphopbranchen er forståeligt nok berørte af sangerens alvorlige tilstand, hvorfor flere nu reagerer på sociale medier.

»Bed for min ven Jeremih, han har det ikke godt. Det her covid-lort er ægte. Han er på intensiv i Chicago«, skrev 50 Cent i går fra sin Instagram-profil.

Også Chance the Rapper rakte ud til sine følgere i forbindelse med Jeremihs indlæggelse:

»Hvis du kan, så brug et øjeblik på at bede for min ven Jeremih. Han er som en bror for mig, og han er syg lige nu. Jeg tror på Jesus’ helbredende kraft, så hvis du kan gøre det for mig, please, please, bed for ham«, skrev han på Twitter.

Jeremih brød igennem i 2009 med singlen ‘Birthday Sex’ og har senest udgivet albummet MihTy i 2018 sammen med Ty Dolla $ign.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af