Se Tame Impala spille fantastisk synth-cover af Nelly Furtados ‘Say It Right’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sidste måned indtog Tame Impala et tomt fodboldstadion for at spille et par sange i anledning af det nye ‘FIFA 21’. Nu er de tilbage i forsanger Kevin Parkers hjemmestudie, hvor de igen giver lyd fra sig med et noget uventet cover.

I forbindelse med BBC Radio 1-programmet ‘Future Sounds with Annie Mac’ indspillede og filmede bandet en livesession, hvor de opførte singlen ‘Is It True’ fra det seneste album ‘The Slow Rush’. Mere bemærkelsesværdigt var det, at de også spillede deres egen synth-baserede version af Nelly Furtados kæmpehit ‘Say It Right’ fra 2006. I videoen lægger Kevin Parker sin lyse vokal over nogle 808-klingende, elektroniske trommelyde – og det fungerer overraskende godt.

Se Tame Impala spille ‘Say It Right’ foroven og ‘Is It True’ herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af