Suspekt spiller hele ‘Sindssyge ting’ til tre koncerter mellem jul og nytår

Suspekt spiller hele ‘Sindssyge ting’ til tre koncerter mellem jul og nytår
Suspekt. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Suspekt skulle i november og december have spillet en række arenakoncerter, men de shows blev af gode grunde aflyst tidligere på måneden. Men frygt ej, for nu bliver det rent faktisk muligt at opleve Albertslund-trioen live i det herrens år 2020.

Rapgruppen har nemlig netop annonceret tre besøg i DR Koncerthuset, og Suspekt spiller den 27., 28. og 29. december for et siddende publikum i den store sal.

Der er dog ikke tale om helt almindelige koncerter: Suspekt spiller hele deres fremragende 2020-album ‘Sindssyge ting’ fra start til slut.

»Det har været totalt uforløsende at øve så meget med bandet og så i sidste ende få aflyst vores arenatour. Den stak helt ind i hjertet. Vi har nu fundet en måde hvorpå vi kan spille alligevel – og det her er endda et koncertformat, vi virkelig kan se os selv i. Uanset om vi er i en coronatid eller ej. Faktisk har en siddende albumkoncert været på tegnebrættet siden vores albumrelease tilbage i marts. Der skete bare så mange ting i den periode, at tiden ikke var til det. Vi har derfor glædet os til at spille shows lige siden vi udgav albummet, og nu sker det endelig«, udtaler Emil ‘Orgi-E’ Simonsen i en pressemeddelelse om koncertrækken, der har fået titlen ‘Sindssyge ting – i en sindssyg tid’.

Billetsalget starter 30. november kl. 10.00 via livenation.dk og drkoncerthuset.dk.

Suspekt
27., 28. og 29. december
DR Koncerthuset
Billetpris: 450 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af