Suspekt aflyser kommende arenaturné

Suspekt aflyser kommende arenaturné
Suspekt. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Suspekt har aflyst deres kommende arenaturné, som i november og december skulle have budt på koncerter i Odense, Herning, Aalborg og København.

En trist nyhed for alle, der havde glædet sig til at skråle med på sangene fra Albertslund-trioens seneste album ‘Sindssyge ting’, men det er selvfølgelig Covid-19, der har sat en stoppet for turneen.

Suspekt har selv annonceret aflysningen med et længere brev på sociale medier, hvor de blandt andet skriver:

»Vi har virkelig håbet og arbejdet på en løsning lige indtil det sidste. Sammen med vores hold har vi vendt hver en sten og tænkt i alverdens kreative løsninger for på den måde at kunne gennemføre koncerten med de gældende corona-restriktioner. Vi har lidt over halvandet år forberedt os til at skulle gennemføre den her milepæl sammen med jer og vores dygtige band. Alt sammen gjort grundet det brændende ønske om at komme ud og dele kropsvæsker med jer alle igen!«, lyder det blandt andet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Vi fortsætter den store tænkeboks nu og gør vores bedste for at finde en måde, hvorpå vi snart kan ses igen. Vores koncerter og fans betyder alt i verdenen, og den energi vi får af vores livekoncerter er det eneste og vigtigste benzin for os, når vi går i studiet for at lave nyt musik. Derfor – vi lover, at vi finder på en god løsning. Stay tuned!«, skriver trioen også.

Billetkøbere får en mail fra Ticketmaster med henblik på refundering.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af