Nyt Suspekt-album ude på fredag – trioen afslører også arenaturné og dokumentar

Nyt Suspekt-album ude på fredag – trioen afslører også arenaturné og dokumentar
Suspekt.

I dag er en god dag af være Suspekt-fan. Rapgruppen har nemlig annonceret hele tre store nyheder: Et nyt album, en arenaturné og en dokumentar.

Allerede på fredag den 14. februar udgiver Suspekt deres 7. album ‘Sindssyge ting’, som tidligere er blevet kickstartet af singlerne ‘Gonzo’ og ‘Det goe’. Det bliver deres første album siden 2017’s ‘100% Jesus’.

»Albummet giver lytteren et indblik i alt det, vi har oplevet de sidste tre år, blandet op med hele livets surdej. Tilsat trommer og melodi, krydret med vanvid og videnskab. Vi er ude i nogle projekter, vi aldrig har rodet med før. 10 minutter lange seancer, gæsteoptrædener der vælter ind og ud mellem hinanden som cameos i en Tarantino film«, forklarer Orgi-E og Bai-D i en pressemeddelelse.

De nye sange kan høres live, når Albertslund-trioen i november og december tager på deres hidtil største arenaturné, der indebærer koncerter i Odense, Herning, Aalborg og København.

Som dagens tredje store nyhed er der også en spritny tv-serie på vej. Den hedder ‘Suspekt’ og har premiere 19. februar på TV 2 Play. Et kamerahold har fulgt trioen gennem det seneste år, og over fem afsnit kommer seeren helt ind i maskinrummet omkring tilblivelsen af ‘Sindssyge ting’.

»I serien får man et indblik ,i hvordan vores ideer til sange opstår, hvordan vi indspiller og hygger på samme tid, og ikke mindst livet på tourbussen, når vi rejser rundt i hele Danmark med karavanen af musikalske venner og spiller for alle, der vil være med«, siger Rune Rask i en pressemeddelelse.

Suspekt – ‘Sindssyg Arena Tour’
14/11 – Jyske Bank Arena, Odense
21/11 – Jyske Bank Boxen, Herning
27/11 – Gigantium, Aalborg
5/12 – Royal Arena, København

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af