Suspekts nye single er lige så sexdryppende beskidt som ’Kinky fætter’

Suspekts nye single er lige så sexdryppende beskidt som ’Kinky fætter’
Suspekt.

Suspekt er måske blevet ældre og meget mere succesfulde siden gennembruddet med ’Kinky fætter’ i 2003, men de er virkelig ikke blevet mindre beskidte. Det sætter Albertslund-trioen en stor, fed streg under med den nye single ’Gonzo’, der er udkommet i dag.

Sangen er nemlig en form for hyldest til sexting, hvor Orgi-E tager sig af omkvædet, der handler om, hvor gerne han vil have »private fotografier«. Rune Rasks produktion er let og gyngende som sjældent før – det er Suspekt i deres mest sorgløse hjørne.

Og der er da også mere end en smule glimt i øjet, når Suspekt går all-in på deres mest beskidte side. Orgi-E kalder gruppen for »Olsen Banden på euforiserende stoffer« og slutter første vers med »Jeg spermer dig i munden, det er rent slik!«.

Bai-D er mindst lige så beskidt: »Du laver genialiteter med dine genitalier«, rapper han et sted. De er sgu uforbederlige, de drenge der. Men hele Danmark elsker det jo.

Læs også: Da dansk hiphop mistede sin mødom – Suspekt og deres hold fortæller historien om ’Ingen slukker the stars’

Læs også: Da dansk hiphop mistede sin mødom – Suspekt og deres hold fortæller historien om ’Ingen slukker the stars’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af