Suspekt sampler klassisk dansk 80’er-nummer – se videoen til ’Det go’e’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det kan godt være, Nik & Jay lavede en sang om kun at have ‘En dag tilbage’ på jorden. Men Suspekt tager den (som sædvanligt) skridtet videre. Deres nye single, der netop er udkommet med en drømmesekvens-agtig videomusik, er nemlig én lang fantasi om livet efter døden.

Rune Rasks som altid stærke produktion sampler Danseorkestrets 80’er-pophit ‘Regndans’, hvilket skaber et tilpas skævt lydbillede til Bai-D og Orgie-Es fantasier om efterlivet. Førstnævntes vers er en ret abstrakt forestilling, der vist nok ender med, at rapperen slapper helt af og skider i bukserne, mens Orgi-E som forventet er noget mere sexfikseret. Der er blandt andet noget med at »stikke en lillefinger op i koteletten«.

‘Det go’e’ er Suspekts anden single i år efter ‘Gonzo’, der hittede hen over sommeren. Men hvor ‘Gonzo’ var et klassisk sexdryppende Suspekt-track, er den nye single altså noget mere konceptuel. Der er også hele tre sange, der har inspireret det nye nummer, fortæller Suspekt via en pressemeddelelse:

»Danseorkesterets ‘Regndans’, ‘Himmelhunden’ og ‘Fame’. Ja, det lyder langt ude! Men sådan har vi det, når vi er i studiet. Sangen handler om at have det fedt! Og det syntes vi står meget godt i kontrast til en masse andre Suspekt-numre, som bevæger sig i et klart mørkere univers«.

Lyt til podcast: Suspekt i Standard: Slagsmål, kaos og Stig Tøftings bryllup

Læs også: Da dansk hiphop mistede sin mødom – Suspekt og deres hold fortæller historien om ’Ingen slukker the stars’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af