Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – intime Chinah og strygere til både folk og hiphop

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – intime Chinah og strygere til både folk og hiphop
Phoebe Bridgers.

1. Awinbeh ‘Infiltrator’

I slutningen af 2019 solodebuterede Awinbeh med sin stærke storby-r’n’b, og på sin nye single blander han denne stil med noget 80’er-glitz, så det klinger af The Weeknds succesalbum ‘After Hours’.

2. Helena Gao ‘For Crying Out Loud’

Det står på elektrificeret singer/songwriter-folk af fineste skuffe på Helena Gaos helt nye ep, hvor ‘For Crying Out Loud’ er et klart højdepunkt. På blot to minutter får hun dig så tæt på, at kuldegysninger er svære at undgå.

3. The Weather Station ‘Tried to Tell You’

Canadiske The Weather Station udgiver albummet ‘Ignorance’ 5. februar, og med andensinglen ‘Tried to Tell You’ gør hun det klart, at det bliver et skridt væk fra den folkpop, der hidtil har defineret hendes karriere. Derimod står den på sophistipop at højeste karat.

4. Chinah ‘Promise’

Popfuturisterne i Chinah er tilbage med en ny dobbeltsingle, hvor den stærke a-side ‘Promise’ viser dem fra deres mere intime side – men absolut også med deres nådesløse lyd intakt, som de hæmningsløst portrætterer følelsesløshed og desperation.

5. Tierra Whack ‘Feel Good’

Det melodiske raptalent Tierra Whack har udgivet to nye sange denne uge, men særligt den korte ‘Feel Good’ rammer hårdt. På blot halvandet minut mærkes den nedtrykte stemning over hele kroppen.

6. Phoebe Bridgers & Rob Moose ‘Punisher (Copycat Killer Version)’

Phoebe Bridgers udgav i sommer det mesterlige folkalbum ‘Punisher’, og i samarbejde med arrangør Rob Moose har hun nu udgivet en ep med strygerudgaver af fire af sangene. En af vores favoritter er det ømme titelnummer, hvor spinkle violiner gør Bridgers’ smukke vokal endnu mere følelsesladet.

7. IDK ‘2 Cents’

Vi bliver ved strygerne – men her i samarbejde med et heftigt hiphopbeat og en rapper, hvis tilstedeværelse oser af overlegenhed. Produktionen fra Rascal er dog den sande stjerne her. Praktisk talt hver anden takt byder på et spicy nyt tiltag i beatet.

8. Hjalte Ross ‘Holidays’

Dette stærke track fra Ross’ fornemme nye album ‘Waves of Haste’ er faktisk en genindspilning af et track fra 2019. 2020-udgaven er dog klart bedre – produktionen er klarere, Ross’ fingerspil er mere dystert, og strygerensemblet Who Killed Bambi gør lige nummeret en tand mere spjættende.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af