Dopha sætter dato på imødeset debutalbum – se ny musikvideo

Dopha sætter dato på imødeset debutalbum – se ny musikvideo
Dopha i Tivoli. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Dopha havde et ret flot 2020, som bød på et velfortjent gennembrud til den unge popsangskriver. Hun udgav en stribe stærke singler (‘The Game’ er en af årets bedste danske sange), hun spillede koncerter trods corona, var et smut forbi Kronprinsparrets Priser og en masse andet.

Men: Det tyder på, at 2021 bliver endnu bedre. Dopha har nemlig endelig sat en dato på sit imødesete debutalbum ‘The Game’, som udkommer 22. januar.

»Det er først efter, at jeg er flyttet væk fra Romalt, at det er gået op for mig, hvor meget det har betydet for mit liv og musikken at vokse op netop der. Roen og tiden til at drømme. Romalt har sat sine spor i min musik og især i mit første album«, udtaler Dopha i en pressemeddelelse. Hun fortsætter:

»Da jeg flyttede til København, blev jeg forelsket. Forelsket i ideen om mit nye liv, men også i en rigtig person. Alt var nyt og spændende, og ‘The Game’ er et billede på, hvordan det har været at være mig de seneste to år – at være ung og flytte fra alt jeg kender for at jagte drømmen – både i kærlighed og karriere – og at sætte sig selv i en evig position af skiftevis overvejende håb og håbløshed«.

Sammen med albumnyheden er der også landet en video til singlen ‘Anti Breakup Song’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I kølvandet på albummet er der også planlagt en danmarksturné, som tager stjerneskuddet forbi 13 danske byer – hvis altså samfundets tilstand tillader det.

Dopha – turné:
26/1 – Pavillionen, Grenå
27/1 – Train, Aarhus
28/1 – Værket, Randers
29/1 – Rampelys, Silkeborg
30/1 – Harders, Svendborg
3/2 – Mantzius Live, Birkerød
5/2 – Kulturmaskinen, Odense
6/2 – Konfus, Esbjerg
9/2 – Toldkammeret, Helsingør
10/2 – Gimle, Roskilde
11/2 – Bygningen, Vejle
12/2 – Studenterhuset, Aalborg
13/2 – Store Vega, København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af