Iggy Azalea langer hårdt ud efter Playboi Carti for at være en dårlig forælder

Iggy Azalea langer hårdt ud efter Playboi Carti for at være en dårlig forælder
Iggy Azalea. (Foto: JB Lacroix/Getty Images)

Playboi Carti udgav sit længeventede album ‘Whole Lotta Red’ på 1. juledag, men fejringen gik ikke helt, som Playboi Carti havde håbet.

Hans tidligere partner, Iggy Azalea, har nemlig rettet en sønderlemmende kritik mod Carti, som hun anklager for både utroskab og at lade deres nyfødte søn, Onyx, i stikken på hans første juleaften.

»Det er bare ærgerligt, at du har et album ude, men du ikke engang kan komme og holde jul med din egen søn«, skrev hun på Twitter og fortsatte: »Tænk ikke at flyve din familie over på juleaften, men i stedet have den pige, du var mig utroskab med igennem hele min graviditet, tilstede ved din albumfest. Og så kan min søn og jeg ikke komme til jul mere på magisk vis? Skrald«.

Azalea fortæller yderligere, at Playboi Carti opsøgte hende dagen inden for at understrege, hvor meget han ville familien og hende: »Han havde en hel familieferie planlagt for 48 timer siden. Jeg håber, denne besked når frem til din pige. Selvom du gemte dig i skabet for min hushjælp, så jeg går ikke ud fra, du har nogen værdighed alligevel«.

Tiraden fortsatte dagen efter på Instagram Live, hvor Azalea anklagede Carti for ikke at have skrevet under på dåbsattesten for deres ni måneder gamle barn og for at være fuldkommen fraværende ved fødslen:

»Han var i Philly og spille Playstation 5 med Lil Uzi Vert under pandemien, den dag min søn blev født – selvom det var et planlagt kejsersnit«, fortæller Azalea blandt andet.

»Jeg var helt alene med Onyx, fordi han (Carti, red.) var min eneste tilladte gæst under covid-19. Vi boede sammen dengang. Og Onyx var en planlagt baby, som vi begge ville have. På grund af noget mærkeligt pis, nægter han stadig at underskrive dåbsattesten. Han er ni måneder gammel. Han vil ikke engang give den søn, han hævder at holde af, sit eget efternavn«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Iggy Azalea og Playboi Carti gik fra hinanden i oktober efter Cartis utroskab begyndte at rygtedes. De havde datet siden 2018.

Udover kritikken fra Azalea er Cartis ‘Whole Lotta Red’ også fået en hård medfart på nettet af rapperens fans. Ikke desto mindre har pladen kurs mod nr. 1 på den amerikanske hitliste.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af