Playboi Carti lover, at hans nye album lander til jul – Kanye producerer

Playboi Carti lover, at hans nye album lander til jul – Kanye producerer
Playboi Carti.

Playboi Carti elsker at frustrere sine fans. Hans næste album, ‘Whole Lotta Red’, er blevet lovet og udskudt utallige gange, samtidig med at leakede sange har fået kultstatus i fankredse. Det føles næsten som om, mumblerap-mesterens næste album er en slags hellig gral.

Og nu, efter massevis af udskydelser, ser det ud til, at det sagnomspundne album endelig lander! Carti har nemlig tweetet en dato samt en kysse-emoji, og på Instagram kan man også se selve coveret.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi har således endelig fået en udgivelsesdato (25. december) for albummet, der efter sigende skulle være produceret af Kanye West. Det ligner altså, at Carti-fanskaren får en forsinket julegave.

Playboi Cartis seneste album, ‘Die Lit’, udkom i 2018, hvor vi kaldte udgivelsen for ‘det ultimative mumblerap-album’. Det bliver spændende at høre, hvad Carti har til os denne gang.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af