Overraskende samarbejde: Beatsmeden Madlib og den elektroniske producer Four Tet annoncerer nyt album

Overraskende samarbejde: Beatsmeden Madlib og den elektroniske producer Four Tet annoncerer nyt album
Madlib og Four Tet.

Madlib og Four Tet er to meget respekterede producere, men fra hver deres musikalske terrirorium: Madlib står for opfindsomme, sample-baserede hiphopbeats og har blandt andet samarbejdet med rapperne Freddie Gibbs og MF DOOM, mens Four Tet laver mere klubbede, elektroniske eksperimenter. Nu går de to producere imidlertid sammen om et nyt album.

På sin Instragram-profil afslører Four Tet således, at han og Madlib har lagt sidste hånd på ‘Sound Ancestors’. Her er tale om et Madlib-soloalbum, som Four Tet har produceret, redigeret og sat sammen, fortæller englænderen selv:

»For et par måneder siden færdiggjorde jeg arbejdet på et album med min ven Madlib, som vi har lavet over de seneste år. Han laver altid en masse musik i alle mulige stilarter, og jeg lyttede til nogle af hans beats og studie-sessions, da jeg fik den idé, at det kunne være fedt at høre nogle af disse idéer blive lavet om til et Madlib-soloalbum. Ikke som beats lavet til vokalister, men som numre der alle kan flyde sammen på et album, som er designet til at blive hørt fra start til slut«, forklarer Four Tet på Instagram.

»Jeg præsenterede det her koncept for ham, da vi hang ud og spiste noget god mad en dag, og vi begyndte at arbejde på det sammen, ved at han sendte mig sange, loops, idéer og eksperimenter, som jeg kunne arrangere, redigere, manipulere og kombinere. Jeg fik tilsendt hundredevis af musikstykke over et par år, og gennem den tid satte jeg albummet sammen af alle de brudstykker, der passede til min vision«.

‘Sound Ancestors’ kommer ud allerede i januar, og første sang fra projektet er netop blevet udgivet. Hør det soulsamplende, opløftende nummer ‘Road of the Lonely Ones’ i videoen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af