Pete Davidson sender brev til julemanden i morsom ‘Stan’-parodi – med Eminem i en cameo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den ikoniske Eminem-sang ‘Stan’ stod for skud ved gårsdagens ‘Saturday Night Live’, hvor Pete Davidson parodierede sangen – med hjælp fra Eminem himself.

I parodien hedder Stan i stedet Stu, og han er egentlig bare sur over, at julemanden (aftenens ‘SNL’-vært Jason Bateman) ikke har svaret på hans ønske om en Playstation 5.

Det bliver til en længere serie af breve, hvor Davidsons Stu tordner mod julemanden over hans manglende kommunikationsevner. Og så gæster Bowen Yang også sangen i det stærke hook som en herlig Elton John-klon.

Og Eminem havde tydeligvis ikke selv noget imod parodien: I de allersidste sekunder lægger han vejen forbi i et videoklip, hvor han overraskes med… en Playstation 5!

Davidson har før parodieret rapperen, mens Eminem sidste år fik komikeren Chris D’Elia til at parodiere ham selv i musikvideoen til rapperens sang med Logic, ‘Homicide’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af