Rihanna og ASAP Rocky holdt efter sigende jul sammen på Barbados

Rihanna og ASAP Rocky holdt efter sigende jul sammen på Barbados
Rihanna og ASAP Rocky til modeuge i Paris, 2018. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Der har længe svirret rygter om, at Rihanna og ASAP Rocky var i et forhold. Men selvom de to superstjerner endnu ikke er kommet med en officiel udmelding, tyder noget på, at de er mere end bare venner.

Ifølge People Magazine holdt de jul sammen hos Rihannas forældre på Barbados, hvor de også blev fotograferet hånd i hånd, mens de var på vej ud mod et Catamaran-sunsetcruise.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Rihanna har været på Barbados siden sidste torsdag. ASAP fløj over og tilbragte julen sammen med hende og hendes familie«, fortæller en anonym kilde til People.

Rygterne om de to har floreret lige siden Rihanna og ekskæresten Hassan Jameel i januar gik hver til sit efter tre år sammen.

Romancen blev kort efter manet til jorden af en række insidere, men efter at de blev spottet sammen ved en række forskellige lejligheder i efteråret er alles håb om en vaskeægte celebrity-romance blevet genantændt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af