Rosalía sætter sit præg på The Weeknds megahit ‘Blinding Lights’

Rosalía sætter sit præg på The Weeknds megahit ‘Blinding Lights’
The Weeknd og Rosalía. (Foto: Nabil.)

Hvad gør man med et hit, der er så stort, at det næsten umuligt kan blive større? Man får da lige en af de seneste års mest prominente nye kunstnere til at sætte sit præg via et remix.

Den spanske flamenco-fornyer Rosalía assisterer således på et remix af The Weeknds gigahit ‘Blinding Lights’, hvor hun krydrer nummeret med fløjsbløde linjer lige fra sangens intro.

Singlen udkom helt tilbage i november 2019 som forløber for ‘After Hours’-albummet, men har været det allerstørste hit i USA i hele 2020, har Billboard netop afsløret.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selv om The Weeknds album er et af årets største musikalske bedrifter, har det ikke resulteret i en eneste Grammy-nominering – hvilket canadieren ikke er specielt tilfreds med.

Der er stadig ventetid på Rosálias efterfølger til det storslåede ‘El Mal Querer’ fra 2018. Ud over at have udgivet et par singler har hun også arbejdet sammen med Travis Scott på den flamenco-trappede ‘TKN’, der udkom i maj.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af