The Weeknd sætter historisk hitlisterekord

The Weeknd sætter historisk hitlisterekord
The Weeknd.

‘Blinding Lights’ er sangen, der bliver ved med at hitte. The Weeknd-singlen udkom helt tilbage i november 2019, men nummeret ligger stadig i top-10 på den amerikanske Billboard-hitliste og har faktisk gjort det i nu hele 40 uger. Og det udgør en historisk rekord.

For ingen sang har tilbragt lige så lang tid som ‘Blinding Lights’ i top-10 på Billboard-charten. Inden The Weeknd-sangen slog rekorden, var det Post Malones ‘Circles’, der havde tilbragt længst tid i toppen af hitlisten.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alt imens singlen fra ‘After Hours’-albummet således slår hitlisterekorder, er The Weeknd – passende nok – i gang med noget, der ligner en større sejrsrunde.

Popstjernen har således optrådt på toppen af en skyskraber til MTV VMA’s, lukket en hel bro i Los Angeles ned til American Music Awards, og så er det også ham, der skal levere underholdningen til næste års Super Bowl.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af