Sia støtter FKA Twigs’ sagsanlæg mod »lystløgner« Shia LaBeouf: »Jeg er også blevet følelsesmæssigt såret af Shia«

Sia støtter FKA Twigs’ sagsanlæg mod »lystløgner« Shia LaBeouf: »Jeg er også blevet følelsesmæssigt såret af Shia«
Sia. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images)

I fredags kom det frem, at musiker FKA Twigs sagsøger sin ekskæreste Shia LaBeouf for følelsesmæssig manipulation, overgreb og vold. Ifølge sagsanlægget skulle skuespilleren blandt andet have truet og taget kvælertag på den engelske musiker, da de var i et forhold omkring 2018.

Nu giver en anden musiker, der også har datet LaBeouf, sin støtte til FKA Twigs. Sia fortæller på Twitter, at hun også har oplevet giftig og manipulerende adfærd fra skuespilleren, der medvirkede i hendes ‘Elastic Heart’-musikvideo i 2015.

»Jeg er også blevet følelsesmæssigt såret af Shia, en lystløgner, som snød mig ind i en affære, da han påstod at være single. Jeg tror, han er meget syg og har medfølelse for ham OG hans ofre. Du skal bare vide, at hvis du elsker dig selv – pas på dig selv, hold dig væk«, skriver Sia i et tweet og tilføjer:

»Desuden så elsker dig, FKA Twigs. Det her er meget modigt, og jeg er meget stolt af dig«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af