Tinder afslører de mest populære sange brugt på appen i 2020

Tinder afslører de mest populære sange brugt på appen i 2020
Cardi B og Megan Thee Stallion i 'WAP'-videoen.

Hvis nu den ene sang på din Tinder-biografi skulle hjælpe dig med at sikre et swipe til højre – hvilken ville valget så falde på?

Man ved jo, at det sætter tonen (!) for hele ens profil. Ligesom man i gode gamle dage vedhæftede et nummer på sin MySpace-konto, der snildt kunne afgøre, hvilken type man var. Remember? Ikke de helt unge måske…

Dog er der med garanti mange bud på spørgsmålet i toppen, og i forlængelse af de mange opsamlingslister tilknyttet 2020 har Tinder nu delt en liste med de ti sange, der i det forgangne år er blevet benyttet allermest i brugeres biografier på datingappen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

På plads nummer ti finder man en perfekt opsummering af det ragnarok, der har været 2020: ‘Life’s a Mess’ af Juice WRLD.

Hvis man hopper direkte til førstepladsen, har vi et et årets største hits, der blandt andet indeholder den citérbare linje: »Certified freak, seven days a week«. Det er nemlig den sexpostive ‘WAP’ af Cardi B og Megan Thee Stallion, der altså musikalsk indkapsler 2020 på Tinder.

Se, det hele giver jo mening.

Årets ti mest populære sange på Tinder:
1. Cardi B feat. Megan Thee Stallion ‘WAP’
2. Drake feat. Lil Durk ‘Laugh Now Cry Later’
3. DaBaby feat. Roddy Ricch ‘Rockstar’
4. Juice WRLD ‘Wishing You Well’
5. Jack Harlow ‘Whats Poppin’
6. Drake ‘Toosie Slide’
7. Megan Thee Stallion feat. Beyoncé ‘Savage (Remix)’
8. Pop Smoke feat. Lil Baby & DaBaby ‘For The Night’
9. Pop Smoke feat. Lil Tjay ‘Mood Swings’
10. Juice WRLD feat. Halsey ‘Life’s a Mess’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af