Hør When Saints Go Machines intense og skrøbelige nye single fra DR3-serien ‘Lover’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

When Saints Go Machine fortsætter sit parløb med DR, efter tidligere på efteråret at have stået bag soundtracket til dramaserien ‘Ulven kommer’.

Det elektroniske popbands nyeste single, ‘Seized the Light’, er nemlig at høre i den nye DR3-serie om stofmisbrug, ‘Lover’, der har premiere i dag.

Nummeret er samtidig første single fra When Saints Go Machines kommende album, der er sat til at udkomme næste måned. Og faktisk er hele albummet inspireret af manuskriptet til ‘Lover’, der er skrevet af Adam August (‘Underverden’), baseret på hans egen kamp med stofmisbrug.

‘Seized the Light’ er en på én gang intens og skrøbelig popsang, båret af synths og Nikolaj Vonsilds stærke vokal, der synger om at kæmpe med sine indre dæmoner.

Det endnu unavngivede album fra When Saints Go Machine er sat til at udkomme i løbet af januar. Pladen følger op på ‘So Deep‘ fra 2019. I januar tager bandet desuden på turné rundt i landet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af