Ariel Pink og John Maus deltog ved Donald Trumps voldsomme protester

Ariel Pink og John Maus deltog ved Donald Trumps voldsomme protester
Ariel Pink.

Den amerikanske musiker Ariel Pink har indrømmet, at han deltog i de voldsomme protester i Washington D.C. onsdag aften dansk tid.

Han skriver på Twitter, at han var tilstede ved Det Hvide Hus for »fredfyldt at vise sin støtte til præsidenten«, mens han understreger, at han ikke var en del af gruppen af oprørere, der senere stormede og belejrede Kongressen.

Ariel Pink, der senest var aktuel med studiealbummet ‘Dedicated to Bobby Jameson‘, blev fotograferet ved protesterne sammen med musikeren John Maus, hvis rolle i de voldsomme optøjer endnu ikke er blevet klarlagt.

Kritikken haglede efterfølgende ned over Pink og Maus på de sociale medier, hvilket altså fik Pink til at svare på tiltalen. Han skriver desuden, at han kun deltog i rallyen foran Det Hvide Hus, hvorefter han gik tilbage til sit hotelværelse for at tage en lur.

John Maus har endnu ikke svaret direkte på kritikken, men delte i går aftes en anti-racistisk, religiøs tekst af Pave Pius XI rettet mod nazistyret fra 1937 på Twitter – tilsyneladende for at kritisere idoliseringen af Trump. John Maus har tidligere defineret sit politiske ståsted som til venstre for venstrefløjen, så at han skulle være Trump-støtte ligger ikke just lige for.

Ariel Pink og John Maus samarbejdede senest om musikken til dokumentaren ‘TFW No GF’ af Alex Lee Moyer fra 2019.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af