Brockhampton varmer op til noget nyt med kryptisk Instagram-video

Brockhampton varmer op til noget nyt med kryptisk Instagram-video
Brockhampton. (Foto: Ashlan Grey)

»Who let the dope boys out?«

Sådan lyder spørgsmålet i slutningen af den nye lille video, Brockhampton i weekenden delte via Instagram – som det første opslag på samme medie i knapt et år. En video, der lægger op til, at de dope drenge er ude og måske endda på vej med det nye album, som de efterhånden har teaset en god rum tid.

Brockhampton har i løbet af 2020 har delt flere nye toner via deres Technical Difficulties-streams, og i sidste måned bekræftede Brockhampton-medlemmet Romil Hemnani i et i-D-interview, at gruppen arbejdede på et album. »Jeg kan ikke sige meget om det, men jeg kan sige, at initialerne til det er ’RR’,« lød det hemmelighedsfuldt. Udtalelsen blev straks grebet af Brockhamptons fanbase, der siden da har spekuleret i en ny udgivelse med titlen ’Roadrunner’.

Sidst vi hørte fra Brockhampton i albumformat var med ‘Ginger’ i 2019.

»The light is worth the wait,« som der står på skærmen i den lille Instagram-teaser til slut. Så mon ikke der er lys forude?

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af