Boyband i eksistentiel krise: Soundvenues hiphop-podcast (psyko-)analyserer Brockhamptons ’Ginger’

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Alt var så godt for halvandet år siden! Brockhampton var båret frem af en bølge af hype, der skyldtes deres forfriskende tilgang til inklusion, optimisme og åbenhed. Den biseksuelle frontmand Kevin Abstract havde samlet et hold venner, han havde mødt på et internet-forum, og nu boede de sammen i ét stort hus, og skabte fremtidens hiphop.

Troede vi! For siden er korthuset ramlet lidt. Det tonenangivende medlem Ameer Vann (der pryder coveret på alle udgivelserne i Brockhamptons ‘Saturation’-trilogi) er smidt ud af gruppen efter anklager om seksuelt misbrug, kollektivet har holdt pause fra hinanden og de bor ikke længere sammen.

Så hvordan håndterer Brockhampton deres eksistentielle krise på det nye album ‘Ginger’? Kan de forarbejde tabet af Ameer Vann, og finde tilbage til fortidens legesyge? Eller får vi endnu et dystert, fragmenteret værk som sidste års ‘Iridescence’?

De sprørgsmål diskuterer vært Kristian Karl med denne uges gæst Emil Hansen i det nye afsnit at Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Emil Hansen er anmelder og skribent hos Soundvenue, og har både anmeldt ‘Ginger’ samt Brockhamptons koncert på dette års Roskilde Festival.

Derudover: G Perico er den mest undervurderede westcoast-rapper, Missy Elliott er tilbage og Tessa fortsætter sin stærke stime.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med vores sponsor Sprite.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af