Dr. Dres kone hævder, at han har slået og rettet en pistol mod hende to gange i eksplosive skilsmissepapirer

Dr. Dres kone hævder, at han har slået og rettet en pistol mod hende to gange i eksplosive skilsmissepapirer
Dr. Dre til Coachella i 2012. (Foto: Karl Walter/Getty Images for Coachella)

Få dage inden Dr. Dre blev indlagt med en hjerneblødning, indsendte hans kone Nicole Young angiveligt en række eksplosive skilsmissepapirer til retten i Californien, hvor hun anklagede sin kommende eksmand for misbrug og vold.

Det skriver Daily Mail, der har fået adgang til dokumenterne. Young anklager blandt andet Dr. Dre for at have rettet en pistol mod hende to gange i løbet af deres 24 år lange ægteskab, mens hun også beskylder ham for at have slået hende i ansigtet to gange.

Hun hævder desuden at have fået PTSD efter de voldsomme hændelser, der strækker sig fra 1999 til 2001. Hun fremhæver også en episode fra 2016, hvor Dr. Dre angiveligt sparkede døren ind til deres soveværelse, hvor hun havde søgt tilflugt fra sin mands vrede.

»I løbet af vores ægteskab overvejede jeg at ringe til politiet adskillige gange. Men i takt med at jeg faldt dybere ind i det voldelige forhold, begyndte min frygt for Andre at opveje den tiltro, jeg havde til, at politiet kunne hjælpe mig«, skriver Young blandt andet.

Dr. Dre har tidligere benægtet alle anklager om misbrug og vold i løbet af ægteskabet. Young anmodede om skilsmisse i sommeren 2020 og siden har de to parter været i advokatkrig over delingen af boet.

Kort efter at Dr. Dre blev indlagt med en hjerneblødning, indvilligede han i at betale Young to millioner dollars om måneden i midlertidigt ægtefællebidrag.

Dr. Dre har endnu ikke svaret på de nye anklager og er fortsat indlagt til observation.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af