FKA Twigs deler nyt nummer med Headie One og Fred Again..: Se den stærke video til ’Don’t Judge Me’

FKA Twigs deler nyt nummer med Headie One og Fred Again..: Se den stærke video til ’Don’t Judge Me’

FKA Twigs har slået sig sammen med to stærke navne fra moderlandet på det nye nummer ’Don’t Judge Me’ i form af den prisvindende producer Fred Again.. og UK drill-scenens måske største navn lige nu: Headie One.

På ’Don’t Judge Me’ mødes FKA Twigs’ skrøbeligt smukke vokal med Headie Ones kuldegysningsfremkaldende umiddelbarhed over dels pulserende beats, dels næsten sfæriske synths. Headie One kommer blandt andet omkring racebestemt ulighed og politibrutalitet i sit stærke vers.

»Know more about my people from the streets than from my teachers / I done a million speeches / No justice, no peace, ’cause we in pieces / Officer, am I allowed to breathe here?« rapper han blandt andet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det nye nummer er akkompagneret af en musikvideo, hvor mødet mellem kontrasterne bliver visuel; mellem lyset og mørket, gaden og eliten, stilstand og konfrontation. Videoen er instrueret af FKA Twigs i samarbejde med Emmanuel Adjei.

FKA Twigs udtalte i oktober, at hun formåede at lave et helt album, mens hun var i karantæne. Om dette track, der er det første nummer fra Twigs siden hendes mesterlige ‘Magdalene’ fra 2019, kommer til at figurere på det kommende album, vides dog ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af