FKA Twigs siger, at hun led af PTSD, efter at hun datede Shia LaBeouf

FKA Twigs siger, at hun led af PTSD, efter at hun datede Shia LaBeouf
FKA Twigs.

I slutningen af 2020 kunne New York Times rapportere, at sangeren FKA Twigs sagsøgte skuespilleren og ekskæresten Shia LaBeouf for blandt andet vold og seksuelle overgreb.

»Hvad jeg oplevede med Shia, er det værste, der er sket i mit liv«, sagde den britiske musiker blandt andet i søgsmålet. LaBeouf var relativt hurtigt ude med en undskyldning, men udtalte samtidig, at mange af anklagerne var usande.

Nu har FKA Twigs gentaget og udpenslet de tidligere anklager i et nyt interview hos BBC Radio-podcasten Grounded. Her fortæller hun blandt andet, at hun »ikke måtte se mænd i øjnene«, samt at LaBeouf »skræmte og kontrollerede« hende. Og så beskriver hun sin tilstand efter forholdet som værende ramt af PTSD – altså posttraumatisk stres.

»Han plejede at vække mig midt om natten og anklage mig for alt muligt«, fortæller Twigs i podcasten. »Han anklagede mig for at stirre på loftet, og tænke på, hvordan jeg kunne komme væk fra ham… anklagede mig for at ville være med en anden. Det skete altid mellem klokken fire og syv om morgenen«.

Den adfærd har altså givet sangeren en form for PTSD, fortæller hun: »I lang tid kunne jeg få panikanfald hver gang noget vækkede mig om natten – selv hvis det bare var min hund eller en lyd udenfor eller at jeg skulle på toilettet«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af