Netflix fjerner Shia LaBeouf fra deres Oscar-kampagne efter FKA Twigs’ sagsanlæg

Netflix fjerner Shia LaBeouf fra deres Oscar-kampagne efter FKA Twigs’ sagsanlæg
Shia LaBeouf. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Shia LaBeouf har alle dage været en både kontroversiel og talentfuld skuespiller. Med sagsanlægget om vold og overgreb fra ekskæresten FKA Twigs er han nu (igen) blevet for kontroversiel til Hollywood.

I hvert fald har Netflix valgt helt at fjerne skuespilleren fra deres award-underside for den kommende film ‘Pieces of a Woman’, hvor LaBeouf og Vanessa Kirby spiller et ulykkeligt par, der mister deres barn.

Sidens formål er at give Oscar-akademiets medlemmer overblik over mulige nomineringskandidater til næste års prisshow. Her er LaBeoufs navn blevet fuldstændig fjernet fra handlingsresuméet, og han optræder heller ikke i listen over mulige Oscar-kandidater.

Det skal siges, at den skandaleombruste skuespiller ifølge Indiewire aldrig var kørt i stilling til at være filmens Oscar-ledestjerne. I jagten på statuetter satser Netflix særligt på Vanessa Kirby, som allerede har vundet prisen for bedste kvindelige skuespiller i Venedig. Det komplette fravær af LaBeouf indikerer dog, at de frygter, hans omdømme vil kunne skade resten af filmens Oscar-chancer.

»Jeg har mishandlet mig selv og alle omkring mig i årevis. Jeg har en historik med at såre mine nærmeste. Jeg skammer mig over det og undskylder over for dem, jeg har såret. Der er ikke mere, jeg kan sige«, har Shia LaBeouf selv udtalt på skrift om sagsanlægget.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af