Prisvinder Vanessa Kirby og Shia LeBeouf mister deres barn i ‘Pieces of a Woman’ – se første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vanessa Kirby vandt prisen for bedste kvindelige skuespiller på dette års Venedig-filmfestival for næsen af Oscar-hypede Frances McDormand og Guldløvevinderen ‘Nomadland’. Det gjorde hun for sin præstation i indiefilmen ‘Pieces of a Woman’, som netop har fået sin første trailer med dertilhørende premieredato.

‘Pieces of a Woman’ er den ungarske instruktør Kornél Mundruczós (‘White God’) første engelsksprogede film, som desuden er produceret af Martin Scorsese. Den følger en kvinde og en mand, spillet af Vanessa Kirby og Shia LeBeouf, som mister deres barn under fødslen. De skal nu forsøge at håndtere den kolossale sorg, mens de også forbereder sig på en retssag mod jordemoderen, der tilsyneladende var skyld i spædbarnets død.

Vanessa Kirbys prisvindende præstation blev rost til skyerne af flere internationale medier under Venedig-festivalen, og mon ikke Netflix, som har sikret sig rettighederne til filmen, øjner muligheden for igen at være stærkt repræsenteret til næste års Oscar-prisuddelingen med blandt andet ‘Pieces of a Woman’.

Filmen får premiere på Netflix 7. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af