Jay-Z var pænt jaloux, da Beyoncé skulle lave ‘Baby Boy’, fortæller Sean Paul

Jay-Z var pænt jaloux, da Beyoncé skulle lave ‘Baby Boy’, fortæller Sean Paul
Sean Paul.

Selvom man er en af verdens absolut største rappere, kan man godt have det lidt stramt, når ens kæreste (og fremtidige kone) laver en kærlighedssang med en anden artist. Jay-Z gad i hvert fald på ingen måde at have Sean Paul i nærheden af Beyoncé, da de havde lavet sangen ‘Baby Boy’ sammen tilbage i starten af 00’erne.

Det fortæller den jamaicanske sanger ifølge Dancehallmag i en nylig radioudsendelse hos Radio Jamaica.

»Jeg følte mig aldrig tilpas, men jeg brugte diplomati«, fortæller Sean Paul om den tid. »Det var tydeligt for mig (at Jay-Z ikke ville have ham i nærheden af Beyoncé, red.)«.

‘Baby Boy’ var et stort hit i 2003, og markerede et af startskuddene til Beyoncés solokarriere. Dengang var der rygter om en affære mellem Destiny’s Child-medlemmet og Sean Paul. Derudover var der en del spekulation i, om Jay-Z havde en finger med i spillet, da den jamaicanske artist ikke filmede filmede ‘Baby Boy’ sammen med Beyoncé, og heller ikke var en del af hendes optræden til MTV VMA-awards.

Alt det er selvfølgelig ren spekulation – men nu har Sean Paul altså tilsyneladende bekræftet, at Jay-Zs jalousi var reel nok.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af