Barack Obama deler ny playliste inspireret af sin præsidentperiode – med Eminem, Beyoncé og Jay-Z

Barack Obama deler ny playliste inspireret af sin præsidentperiode – med Eminem, Beyoncé og Jay-Z
Barack Obama. (Foto: Joe Raedle/Getty Images.)

Barack har som bekendt for vane at dele sin yndlingsmusik gennem playlister. Nu har den tidligere amerikanske præsident præsenteret en ny en af slagsen for sine følgere. Den kommer i anledning af hans nye selvbiografiske bog, ‘Et forjættet land’, og har fået samme engelske titel: ‘A Promised Land’.

Facebook fortæller Obama, at de udvalgte sange, som blandt andet indbefatter Eminems ‘Lose Yourself’, Beyoncés ‘Halo’ og Jay-Z’s ‘My 1st Song’, kan relateres direkte til hans præsidentperiode, der løb fra 2009 til 2017:

»Musik har altid spillet en vigtigt rolle gennem mit liv – og det var særligt tilfældet i løbet af min præsidentperiode. Mens jeg gennemgik mine noter før debatter, ville jeg lytte til Jay-Z’s ‘My 1st Song’ eller Frank Sinatras ‘Luck Be a Lady’. I løbet af vores tid i Det Hvide Hus, inviterede Michelle og jeg artister som Stevie Wonder og Gloria Estefan forbi til at foretage eftermiddagsworkshops med unge mennesker, før de skulle optræde til en koncert om aftenen i East Room«, skriver Barack Obama.

»Og der var alle mulige optræderne, som jeg vil huske for altid – som da Beyoncé spillede ‘At Last’ til vores første dans ved vores indsættelse, da Paul McCartney sang serenade for Michelle i East Room med ‘Michelle’, og da Bob Dylan gav mig et smil, inden han forsvandt efter sin optræden med ‘Times They Are a-Changing’. Så i anledning af, at min bog udkommer i morgen, tænkte jeg, at jeg ville sammensætte en playliste med nogle af de sange. Jeg håber, I kan lide den«.

Se den samlede playliste herunder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af