Barack Obama deler sine sommerhits fra 2020 – med Billie Eilish, Megan Thee Stallion, Frank Ocean og flere

Barack Obama deler sine sommerhits fra 2020 – med Billie Eilish, Megan Thee Stallion, Frank Ocean og flere
Barack Obama. (Foto: Joe Raedle/Getty Images.)

Barack Obama fortsætter sin tradition med løbende at dele sine yndlingssange, og han fortsætter ligeledes med at have upåklagelig smag.

»I løbet af de seneste par måneder har jeg brugt en del tid på at lytte til musik med min familie. Jeg vil derfor dele nogle af mine favoritter fra sommeren – inklusive sange fra nogle af kunsterne fra denne uges demokratiske konvent. Håber I nyder den«, skriver Obama.

På playlisten finder man en kombination af både ældre og helt nye sange samt forskellige genrer. Her er blandt andet klassikere som Billie Holidays ‘I’ll Be Seeing You’ og Otis Reddings ‘These Arms of Mine’ plus en del nyere numre i form af Billie Eilish’ opmuntrende ‘My Future’ og et brandvarmt Houston-samarbejde i form af Megan The Stallions remix af ‘Savage’ featuring Beyoncé, som også var at finde på vores liste over halvårets 15 bedste sange.

Herudover optræder en masse andre relevante navne som Frank Ocean, J.Cole, Haim, Princess Nokia, Teyana Taylor, Maggie Rogers, Nas, Mac Miller og J. Balvin.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af