Hvem giver de bedste råd: Jay-Z eller Beyoncé?

Hvem giver de bedste råd: Jay-Z eller Beyoncé?
Beyoncé og Jay-Z. (Foto: James Gourley/PictureGroup/Shutterstock)

Vært Stephen Colbert har trods et slemt virusramt USA holdt gang i sit talkshow ‘The Late Show’, som fortsat får besøg af prominente gæster, bare digitalt. I seneste afsnit, der sendes i dag, kommer Megan Thee Stallion på besøg til en snak om 2020, der blev hendes helt store gennembrudsår med ‘WAP’, Beyoncé-remixet af ‘Savage’ og albummet ‘Good News’.

I interviewet, som der allerede er udgivet et par video-bidder fra, spørger Colbert hende om, hvorvidt det er Jay-Z eller Beyoncé, der giver de bedste råd.

»Jay-Z giver det sjove råd«, siger Megan Thee Stallion først. »Hvis jeg for eksempel har en dårlig dag, er han sådan, ‘Girl, du har brug for at sejle i en både et eller andet sted. Turn up. Hav det sjovt’. Han giver mig hot girl-rådene«.

»Beyoncé er mere sådan, ‘Hør her, queen, du skal bare hæve dig over det’. Hun siger det på en rarere måde, og Jay-Z siger det på en mere turnt up måde«.

Se videoen herunder sammen med et andet klip, hvor rapperen fortæller sin sang ‘Body’ og råder Stephen Colbert til at beundre og hylde sin egen krop noget mere.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af