Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – sårbar Jpegmafia, løsladt Kodak Black og to opsigtsvækkende UK-samarbejder

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. FKA Twigs, Headie One & Fred Again.. ‘Don’t Judge Me’

En af Englands mest spændende sangere sammen med en af landets dygtigste rappere og en af de vildeste producere? Det er lige det, vi får på dette intense UK Bass-track, hvor alle tre dele af konstellationen er i topform.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Brent Faiyaz feat. Tyler, the Creator ‘Gravity’

Den amerikanske r’n’b-sanger Brent Faiyaz har fået besøg af Tyler, the Creator, der leverer hele to vers på ‘Gravity’: et pitch-shiftet og et mere konventionelt. Den småpsykedeliske produktion er mild og trippy på en dejligt blid måde.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Off Bloom ‘Boys Don’t Make Me Cry’

Den danske popduo Off Bloom fortsætter deres efterhånden lange stime af bundsolide singler med ‘Boys Don’t Make Me Cry’, der med sit autotunede c-stykke og bouncy omkvæd næppe får let ved at forlade hovedet. Gad vide, om der snart udkommer et debutalbum?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Serpentwithfeet feat. Sampha & Lil Silva ‘Fellowship’

Den visionære r’n’b-sanger Serpentwithfeet serverer en af sine mest jordnære sange nogensinde, hvor han hylder så verdslige fænomener som kærlighed og venskab. Hans albumtoer ‘Deacon’ lander 26. marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Xiu Xiu feat. Liz Harris ‘A Bottle of Rum’

Liz Harris, bedst kendt for sit soloprojekt Grouper, gæster her Xiu Xiu, der oven på det hæmningsløse 2019-album ‘Girl with a Basket of Fruit’ viser sig fra en mere melodiøs side. ‘A Bottle of Rum’ er første udspil fra Xiu Xius kommende duet-album ‘Oh No’, der udkommer 26. marts og gæstes af blandt andre Sharon Van Etten, Chelsea Wolfe og Owen Pallett.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Kodak Black ‘Last Day In’

På sin sidste dag som præsident benådede Donald Trump Kodak Black, der ellers afsonede 46 måneder i fængsel. Tre dage efter fik vi denne sang, hvor Kodak fejrer sin løsladelse og reflekterer over tiden op til.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Jenny Lewis & Serengeti ‘Vroom Vroom’

Poprock-sanger Jenny Lewis og den alternative rapper Serengeti har i løbet af corona-tiden indspillet en håndfuld sange sammen, hver for sig. Denne spøjse sang er andet udspil fra disse sessions fra det umage makkerskab, og de opfindsomme tiltag vil nærmest ingen ende tage.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Jónsi ‘Mold’

Det er kun et par måneder siden, at Sigur Rós-sanger Jónsi udgav soloalbummet ‘Shiver’. Men allerede nu er der nyt, og det glitchede nummer ‘Mold’ er produceret af ingen ringere end PC Music-virtuosen A.G. Cook – hvilket let kan høres.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Fredo feat. Dave ‘Money Talks’

Fredo har netop udgivet albummet ‘Money Can’t Buy Happiness’. ‘Money Talks’ derfra får et singleskub, hvilket da også er forståeligt. Ved at samarbejde med en anden af landets bedste rappere, Dave, har han nemlig sikret, at nummeret oser af overlegenhed.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Jpegmafia ‘Fix Urself’

Jpegmafia er på vej med ep’en ‘EP2!’, og efter alt at dømme vil den fokusere på eksperimentalrapperens mere bløde, sårbare side. Dette høres tydeligt på hans nyeste single, ‘Fix Urself’, der er en smooth, autocroonende r’n’b-ballade, der dog stadig er spækket med hiphoptalentets opsigtsvækkende idiosynkrasier.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af