Daft Punk er gået i opløsning

Daft Punk er gået i opløsning
Daft Punk.

Den franske duo Daft Punk er gået i opløsning. Det meddeler de to medlemmer via en otte minutter lang video med titlen ‘Epilogue’, hvor man blandt andet finder meddelelsen: ‘1993-2021’. Pitchfork har fået bruddet bekræftet af gruppens publicist.

‘Epilogue’-videoen er uploadet til Facebook i dag 22. februar og indeholder scener fra Daft Punk-filmen ‘Electroma’ fra 2006, mens nummeret ‘Touch’ feat. Paul Williams fra 2013-albummet ‘Random Access Memories’ spiller til slut.

Guy-Manuel de Homem-Christo og Thomas Bangalter dannede Daft Punk i Paris i 1993 og har været pionerer inden for house, disco og elektronisk musik over en bred kam.

Duoen udgav debutalbummet ‘Homework i 1997, ‘Discovery’ fulgte efter i 2001, mens ‘Human After All’ blev udgivet i 2005. Herefter fulgte en længere pause inden comeback-albummet ‘Random Access Memories’.

Daft Punk har også stået bag soundtracket til filmen ‘Tron: Legacy’ fra 2010 og udgivet to livealbum.

Som producere har Guy-Manuel de Homem-Christo og Thomas Bangalter arbejdet sammen med både Kanye West på en række skelsættende ‘Yeezus’-sange samt The Weeknd på hans ‘Starboy’-album.

Her 28 år efter duoens start er de altså gået hvert til sit. Der er i øjeblikket ingen forlydender om, hvorfor duoen er gået i opløsning.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af