Evan Rachel Wood anklager Marilyn Manson for overgreb og hjernevask – Manson afviser blankt

Evan Rachel Wood anklager Marilyn Manson for overgreb og hjernevask – Manson afviser blankt
Foto: Frazer Harrison/Getty Images

I går tog ’Westworld’-stjernen Evan Rachel Wood bladet fra munden. »Navnet på min overgrebsmand er Brian Warner, også kendt for verden som Marilyn Manson,« skrev hun i et opslag via Instagram.

Wood har tidligere talt åbent om i årevis at have været offer for blandt andet psykiske, fysiske og seksuelle overgreb, voldtægter, dødstrusler og hjernevask – blandt andet ved den amerikanske kongres tilbage i 2018. Men først i går satte hun navn på sin overgrebsmand, Brian Warner alias Marilyn Manson, som hun begyndte at se i 2007, da hun var 19 og han var 38 år gammel. De to var kortvarigt forlovede, men gik fra hinanden i slutningen af 2010.

I Instagram-opslaget uddyber Evan Rachel Wood, hvad rockmusikeren udsatte hende for: »Han begyndte at groome mig, da jeg var teenager, og misbrugte mig frygteligt i årevis. Jeg var hjernevasket og manipuleret til underkastelse. Jeg er færdig med at leve i frygt for hævn, bagvaskelse eller afpresning. Jeg er her for at afsløre denne farlige mand og råbe de mange brancher op, der har muliggjort det for ham, før han ødelægger flere liv. Jeg står sammen med de mange ofre, der ikke længere vil tie«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Flere personer har både tidligere, og ikke mindst i forbindelse med Woods afsløringer, anklaget Manson for seksuelle overgreb og chikane. Skuespiller Charlyne Yi beskyldte blandt andet Manson for chikane tilbage i 2018, og Mansons tidligere assistent, Dan Cleary, erklærede så sent som i efteråret, at han havde oplevet Mansons graverende krænkelser mod og misbrug af kvinder.

Marilyn Mansons pladeselskab, Loma Vista, har i kølvandet på Evan Rachel Woods anklager valgt at afslutte deres samarbejde med Manson øjeblikkeligt.

Marilyn Manson delte for et par timer siden ligeledes et opslag via Instagram, hvor han hævder, at alle påstande er usande. »Min kunst og mit liv har åbenlyst længe tiltrukket kontroverser, men disse seneste påstande om mig er frygtelige forvrængninger af virkeligheden. Mine intime forhold har altid været fuldkommen samtykkende med ligesindede partnere. Uanset hvordan – og hvorfor – andre nu vælger at misrepræsentere fortiden, er dette sandheden«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af