‘Framing Britney Spears’-skaberne siger, at der meget vel kan være endnu en film på vej

‘Framing Britney Spears’-skaberne siger, at der meget vel kan være endnu en film på vej
'Framing Britney Spears'. (Foto: The New York Times/TV2)

‘Framing Britney Spears’ er blevet et globalt fænomen siden udgivelsen for under to uger siden. Dokumentaren skildrer popstjernens sammenbrud i 2007, og hvordan det i sin tur resulterede i en retslig situation, hvor Spears’ far kontrollerer størstedelen af hendes liv.

Men selvom ‘Framing Britney Spears’ altså formår at vise et rystende billede af den situation, har folkene bag filmen – der blandt andet er lavet af New York Times – meget mere materiale på lager. Det fortæller instruktør Samantha Stark og manusforfatter Liz Day i et interview med The Hollywood Reporter.

Sidstnævnte afslører således at hun »ville elske« at lave en opfølgende dokumentar. »Siden dokumentaren udkom, har vi fået meget interessant information, som vi gerne vil følge op på og undersøge yderligere«, siger hun også.

Filmens instruktør Samantha Stark understreger samtidig, at der er mere at sige om den værgeordning, Britney Spears er ‘fanget’ i: »Jeg tror, vi kan lære meget mere om værgeordningen, og om hvordan det har fungeret«, lyder det blandt andet.

Hvis Liz Day og Samantha Stark vil være de næste, der præsenterer endnu en Britney Spears-dokumentar, har de dog rimelig travlt. I sidste uge kom det nemlig frem, at Netflix også har en film om popstjernen på vej.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af