Netflix har også en Britney Spears-dokumentar på vej

Netflix har også en Britney Spears-dokumentar på vej
Britney Spears. (Foto: Randee St. Nicolas)

Dokumentaren ‘Framing Britney Spears’ har vakt en del opmærksomhed siden udgivelsen i sidste uge. Filmen skildrer, hvordan grænseoverskridende medieopmærksomhed var med til at drive popstjernen til et sammenbrud i 2008 – og hvordan det i sin tur resulterede i en retslig situation, hvor Spears’ far kontrollerer størstedelen af hendes liv.

‘Framing Britney Spears’ er lavet af Hulu og New York Times, men de er faktisk ikke de eneste, de har fået idéen om at fortælle popstjernens tragiske historie. Nu er det nemlig kommet frem, at Netflix også har en dokumentar på vej om samme emne.

Streamingmastodontens Britney-produktion bliver instrueret af Erin Lee Carr, der blandt andet tidligere har stået bag true crime- og dokumentarprojekter. Filmen er dog ikke færdig endnu, og har endnu ingen udgivelsesdato. Den var dog påbegyndt allerede før ‘Framing Britney Spears’ udkom.

Dette er i øvrigt ikke første gang, Netflix og Hulu konkurrerer med hver sin film om samme emne. Det samme skete i 2019, hvor begge de to streamingtjenester kastede sig ud i at afdække skandalefestivalen Fyre.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af