Lil Uzi Verts juvelerer fortæller om pande-diamanten: »Vi troede ikke, han mente det seriøst«

Lil Uzi Verts juvelerer fortæller om pande-diamanten: »Vi troede ikke, han mente det seriøst«

I sidste uge tog Lil Uzi Vert bling til et nyt niveau, da han fik indsat en stor lyserød diamant til en værdi af næsten 150 millioner kroner midt i panden. Den dyrebare piercing affødte helt naturligt en lind strøm af memes – og ikke mindst spørgsmål til, hvordan i alverden en sådan piercing overhovedet kommer i stand.

Spørgsmålene har Rolling Stone samlet sammen og stillet Simon Babaev, der arbejder hos newyorker-juvelererne Eliantte & Co., som stod for den dyrebare piercing.

»Vi troede ikke, han mente det seriøst, men da han begyndte at betale af på den specifikke sten, gjorde han det klart, at han var meget seriøs,« fortæller Babaev om sin umiddelbare reaktion på Lil Uzi Verts ønske den kostbare pande-opgradering.

Babaev fortæller, at ingen hidtil har ønsket diamantimplantater i panden, da »det er lidt ekstremt«, men at de tidligere dog har indsat diamanter i et par rapper-ansigter. Young Thug fik eksempelvis tilbage i 2016 en lille dråbeformet diamant i ansigtet, men mistede den angiveligt siden.

Babaev forklarer, at Lil Uzi Verts diamant er skabt lidt anderledes end en normal piercing, da der er anvendt en specialstøbt montering af ædelmetaller, der sørger for, at diamanten sidder godt på plads. Babaev forsikrer desuden om, at pande-udsmykningen er »lige så sikker som en hvilken som helst anden piercing, så længe du vedligeholder den godt«.

»Uzi er er en trendsetter, så jeg ville ikke blive overrasket, hvis flere folk derude anmodede om dette. Det er skørt,« afrunder Simon Babaev.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af